Orphan Black 2013 Drama/Dram
+37
dicaprio
settar
maliyazıcı
dodophini
zaak54
praineeteam
celincek
strawberry
ferdono
sadimenteş
takeda
mandalina
destram
tomento
seksel
mondeo
rüyalarda
rantiye
sonfree
torinosport
muafmuaf
seriallater
lombardo
maldonado
parende
bumbom
zoomboxen
yeknesak
vatendom
efsane
moderno
master14
defans
fortis
parcali
muhlis
zyxel
41 posters
FORUM FİLBOX :: Yaşam :: Dizi Tv
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Orphan Black 2013 Drama/Dram
Erkek klonun Türkiye; yoğurt falan diyerek saçmalasına sevindim Keşke her yabancı öyle kafayı yese
Bence harika bir sezon oluyor. Gerçi Paul olayını hala anlamıyorum çok gereksiz bir karakter bu. Baştan beri bir as erkek karakter gelemedi şu diziye.
Bence harika bir sezon oluyor. Gerçi Paul olayını hala anlamıyorum çok gereksiz bir karakter bu. Baştan beri bir as erkek karakter gelemedi şu diziye.
tomento-
bazen allison’ın helena dan daha çatlak olduğunu düşünüyorum.her daim favorim MY SESTRA
destram- hoşgelmişsin
-
her hafta aşırı bir stres halinde bu diziyi izliyorum. acayip bir şey bu dizi ya. bence şu an yayında olan popüler dizilere bin basar.
destram- hoşgelmişsin
-
Tüm arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bu yorumlar yapılırken şunlara dikkat edilmeli. Bu dizi kesinlikle küçümsenecek bir dizi değil. Oyunculuk yetenekleri gayet iyi. Ayrıca dizinin konusu da gerçekten başarılı. Tek sorun kalite. GoT gibi bir dizi uzun uğraşlar verilerek büyük bütçeler ile çekiliyor. Bir bölüm 3 farklı ülkede çekiliyor bazen. Bunlar göz ardı edilemez. Şu an piyasada kalite olarak başta gelen dizi GoT. Dizide kullanılan teknikler bile kalitesini gösteriyor zaten. Tabi GoT gibi bir dizinin konusu herkese gitmez. Onunda belli bir kitlesi var ama Dünya da büyük bir ilgi ile izleniyor yani bir çok kişinin ilgi odağı durumunda. Kaliteli dizi hakettiği değeri görür. GoT’ ta bu konuda en çok hakeden dizi günümüzde. Her diziyi izlerim ve hepsine de hakettiği değeri veririm kendi adıma. Orphan Black’te efsane bir dizi ama GoT gibi olması biraz zor.destram demiş ki:her hafta aşırı bir stres halinde bu diziyi izliyorum. acayip bir şey bu dizi ya. bence şu an yayında olan popüler dizilere bin basar.
mandalina-
çok katılamayacağım popüler diziler birçok etkenden ötürü popüler oluyorlar, bu dizi birçok yönden popüler dizilerden aşağı kalabilir, misal sahnelerde patlamalı aksiyon sahnelerindeki amatörlük aşırı göze çarpıyor, bence efektleri bu kadar düşük kalmış bir dizi için popüler gibi diyebilmek çok zor
takeda- hoşgelmişsin
-
takeda demiş ki:çok katılamayacağım popüler diziler birçok etkenden ötürü popüler oluyorlar, bu dizi birçok yönden popüler dizilerden aşağı kalabilir, misal sahnelerde patlamalı aksiyon sahnelerindeki amatörlük aşırı göze çarpıyor, bence efektleri bu kadar düşük kalmış bir dizi için popüler gibi diyebilmek çok zor
ben netten izledim bu diziyi, kesinlikle katılıyorum ve ekliyorum 3. sezonunda aşırı yavanlaşmış bir hal var dizide, yayınlandı mı bilmiyorum ama 3. sezonu izleyince bana hak vereceğinize eminim, çok zorlama 3. sezon
sadimenteş- hoşgelmişsin
-
mandalina demiş ki:Tüm arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bu yorumlar yapılırken şunlara dikkat edilmeli. Bu dizi kesinlikle küçümsenecek bir dizi değil. Oyunculuk yetenekleri gayet iyi. Ayrıca dizinin konusu da gerçekten başarılı. Tek sorun kalite. GoT gibi bir dizi uzun uğraşlar verilerek büyük bütçeler ile çekiliyor. Bir bölüm 3 farklı ülkede çekiliyor bazen. Bunlar göz ardı edilemez. Şu an piyasada kalite olarak başta gelen dizi GoT. Dizide kullanılan teknikler bile kalitesini gösteriyor zaten. Tabi GoT gibi bir dizinin konusu herkese gitmez. Onunda belli bir kitlesi var ama Dünya da büyük bir ilgi ile izleniyor yani bir çok kişinin ilgi odağı durumunda. Kaliteli dizi hakettiği değeri görür. GoT’ ta bu konuda en çok hakeden dizi günümüzde. Her diziyi izlerim ve hepsine de hakettiği değeri veririm kendi adıma. Orphan Black’te efsane bir dizi ama GoT gibi olması biraz zor.destram demiş ki:her hafta aşırı bir stres halinde bu diziyi izliyorum. acayip bir şey bu dizi ya. bence şu an yayında olan popüler dizilere bin basar.
tabi hepimiz kendi görüşlerimizi dile getiriyoruz bu güzel. GOT’un 1-2 bölümünü izledim sadece ve o kadar sıkıldım ki… bence çok abartılmış. ayrıca Breaking Bad’e de baktım biraz ondan da sıkıldım. dünyanın izlediği dizileri herkes beğenecek değil tabi. bana çok abartılmış geliyorlar. ya da bende bir şey var onu bilemem.
sonfree- hoşgelmişsin
-
sonfree demiş ki:mandalina demiş ki:Tüm arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bu yorumlar yapılırken şunlara dikkat edilmeli. Bu dizi kesinlikle küçümsenecek bir dizi değil. Oyunculuk yetenekleri gayet iyi. Ayrıca dizinin konusu da gerçekten başarılı. Tek sorun kalite. GoT gibi bir dizi uzun uğraşlar verilerek büyük bütçeler ile çekiliyor. Bir bölüm 3 farklı ülkede çekiliyor bazen. Bunlar göz ardı edilemez. Şu an piyasada kalite olarak başta gelen dizi GoT. Dizide kullanılan teknikler bile kalitesini gösteriyor zaten. Tabi GoT gibi bir dizinin konusu herkese gitmez. Onunda belli bir kitlesi var ama Dünya da büyük bir ilgi ile izleniyor yani bir çok kişinin ilgi odağı durumunda. Kaliteli dizi hakettiği değeri görür. GoT’ ta bu konuda en çok hakeden dizi günümüzde. Her diziyi izlerim ve hepsine de hakettiği değeri veririm kendi adıma. Orphan Black’te efsane bir dizi ama GoT gibi olması biraz zor.destram demiş ki:her hafta aşırı bir stres halinde bu diziyi izliyorum. acayip bir şey bu dizi ya. bence şu an yayında olan popüler dizilere bin basar.
tabi hepimiz kendi görüşlerimizi dile getiriyoruz bu güzel. GOT’un 1-2 bölümünü izledim sadece ve o kadar sıkıldım ki… bence çok abartılmış. ayrıca Breaking Bad’e de baktım biraz ondan da sıkıldım. dünyanın izlediği dizileri herkes beğenecek değil tabi. bana çok abartılmış geliyorlar. ya da bende bir şey var onu bilemem.
Kendi gorusunu dile getirmissin ama bu dizinin kimseye bin bastigi falan yok. 1 tane oyuncu 10 farkli karaktere giriyor ama farkindaysan hep amatorce, Dizi fena sayilmaz ama bu dizinin GOT gibi populer dizilere bin bastigini soylemek hayalperestlige girer.
mandalina-
sonfree demiş ki:mandalina demiş ki:Tüm arkadaşların görüşlerine saygı duyuyorum ama bu yorumlar yapılırken şunlara dikkat edilmeli. Bu dizi kesinlikle küçümsenecek bir dizi değil. Oyunculuk yetenekleri gayet iyi. Ayrıca dizinin konusu da gerçekten başarılı. Tek sorun kalite. GoT gibi bir dizi uzun uğraşlar verilerek büyük bütçeler ile çekiliyor. Bir bölüm 3 farklı ülkede çekiliyor bazen. Bunlar göz ardı edilemez. Şu an piyasada kalite olarak başta gelen dizi GoT. Dizide kullanılan teknikler bile kalitesini gösteriyor zaten. Tabi GoT gibi bir dizinin konusu herkese gitmez. Onunda belli bir kitlesi var ama Dünya da büyük bir ilgi ile izleniyor yani bir çok kişinin ilgi odağı durumunda. Kaliteli dizi hakettiği değeri görür. GoT’ ta bu konuda en çok hakeden dizi günümüzde. Her diziyi izlerim ve hepsine de hakettiği değeri veririm kendi adıma. Orphan Black’te efsane bir dizi ama GoT gibi olması biraz zor.destram demiş ki:her hafta aşırı bir stres halinde bu diziyi izliyorum. acayip bir şey bu dizi ya. bence şu an yayında olan popüler dizilere bin basar.
dostum gerçekten saygım sonsuz lakin bu dizinin breaking bad dizisinden daha iyi olduğunu söylemek gerçekten bence olamayacak bir şey, breaking bad kült ötesi bir yapım
ferdono- Mesaj Sayısı : 7
İnanamıyorum. Çok üzüldüm gerçekten. Harbi adam olduğunu son anlarında anlattı cidden. Mark ve Gracie’nin hala birbirleri sevdiğini düşünüyorum. Umarım tedavi bulunur ve ikiside kurtulur.
strawberry-
strawberry demiş ki:İnanamıyorum. Çok üzüldüm gerçekten. Harbi adam olduğunu son anlarında anlattı cidden. Mark ve Gracie’nin hala birbirleri sevdiğini düşünüyorum. Umarım tedavi bulunur ve ikiside kurtulur.
Paul’un ölümü beni epey üzdü ama projeyi havaya uçurması iyi oldu. Helena’nın da son sahnede gelip Sarah’ı alması aralarında ki bağı çok güzel gösterdi hepimize. Son olarakta Rachel rahatsızlanmadan önce nefretle baktığım bir karakterdi ama bu sahnelerini gördükçe onun adına çok üzülüyorum Keşke ilerde kız kardeşlerinin arasına katılma gibi bir şansı olsa. Çok güzel olabilir hepsi bir arada olunca.
celincek- hoşgelmişsin
-
Paul senin için üzüleceğimi sanmazken yüreğimi elime verdin zalımın oğlu
praineeteam-
çöldeki sahne bence oyunculuğunun kalitesini gösterdi ben buradan bi tuhaf oldum.hani oyunculuğa laf edenler olup duruyor bir değineyim dedim.
madem rachel biliyodu neden önceki bölümlerde klon kardeşler ve sarah ile uğraştı orasını anlamadım.Birde HELENA GİBİ KARDEŞ YAA her eve lazım seviyorum şapşiği
madem rachel biliyodu neden önceki bölümlerde klon kardeşler ve sarah ile uğraştı orasını anlamadım.Birde HELENA GİBİ KARDEŞ YAA her eve lazım seviyorum şapşiği
zaak54-
zaak54 demiş ki:çöldeki sahne bence oyunculuğunun kalitesini gösterdi ben buradan bi tuhaf oldum.hani oyunculuğa laf edenler olup duruyor bir değineyim dedim.
Cunku daha onceden bilmiyordu. Babasi intihar etmeden once “sana …. kitabini okudugumu hatirliyor musun?” dedi ve buyuk ihtimalle Kira’ya biraktigi gibi bir kitap da onun icin birakti, zaten Rachel’daki bu duygusallikla bakacagin da tahmin etmistir. Benim tahminim bu.
strawberry-
final gibi bölümdü
parcali- hoşgelmişsin
-
Lakap : deneme 1 2 3 2 1
parcali demiş ki:final gibi bölümdü
sezon finali gibi olmuş gerçekten sezon finali mi diye de bir şüphelendim son 10 dakika iyice, hemen baktım nette yok daha varmış nasıl rahatladım bilemem, şu haliyle kalsaydı ohooo. sezon finali nasıl olacak merak ediyorum şimdiden. Orphan Black tarihinin en iyi bölümü.
formdan düşmüş diyenler vardı iyi cevap oluyor onlarada,
fortis- hoşgelmişsin
-
Lakap : rejici
Ilk defa rachel’a uzuldum bence onu da yanlarina alacaklar
defans- hoşgelmişsin
-
Lakap : muhabbetçi
Cosima nın sevgilsinin öyle dinlemesi hiç hayra alamet değil sırf aşna fişne yüzünden aldığı tehlikeye bak
parende-
bence paul ‘un iyi mi kötü mü olduğu konusundaki muallaklığı şimdide delphine de göstermeye çalışıyorlar ama bence iyi çünkü ilk bölümlerde casimo ya veda ettikten sonra içli bir şekilde ağlıyordu
sonfree- hoşgelmişsin
-
yüzümüz hiç gülmeyecek mi ya? tam mutlu mutlu bitiyordu işte. zalımsın Orphan Black! gerçi çok güldük. şüphelenmiştim.
moderno- hoşgelmişsin
-
Rachel yerine gelen kişi Krstyal mı anlamadım ben
rantiye-
Delphine’e çok yükleniyolar ya Delphine’e güvenmeyip Rachel’a güvenmek niye.
dodophini-
İşler fena hale geliyor pe ya
maliyazıcı-
bu dizi de 6 bölümden sonra hep beni bi hüzün kaplıyor.finale doğru…Güzel bölümdü.Rachel den bi pislik bekliyordum ama bunu beklemiyordum.
bumbom- hoşgelmişsin
-
dodophini demiş ki:Delphine’e çok yükleniyolar ya Delphine’e güvenmeyip Rachel’a güvenmek niye.
çok doğrusun nedir böyle, herkes Delphine’i kullanıyo yazık acıdım. Rachel yine formunda.
settar- hoşgelmişsin
-
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» Motive - 2013 Suç Dram
» Orphan Black
» Defiance 2013 Bilim Kurgu
» Derin Karanlık - Pitch Black 29 Ekim, 23:00 - 00:48
» Orphan Black
» Defiance 2013 Bilim Kurgu
» Derin Karanlık - Pitch Black 29 Ekim, 23:00 - 00:48
FORUM FİLBOX :: Yaşam :: Dizi Tv